Hoe draag je jouw armbanden het mooist?

Hoe draag je jouw armbanden het mooist?

Voor sommige is het soms lastig om een armband goed af te stemmen op een leuke outfit. De armband zit in de weg of staat niet leuk in combinatie met de andere sieraden. Desondanks, is de armband één van de mooiste en meest tijdloze accessoires die er is! Als je weet hoe je de armband het best kunt dragen, is het een echte toevoeging aan de outfit. Weet je niet zo goed hoe je een armband het best kunt stijlen? Maar wil je toch graag een armband in elke gelegenheid kunnen dragen? Lees dan snel verder en ontdek 5 handige tips!

Experimenteer met je armbanden.

Je kunt een armband op verschillende manieren dragen. Als je liever voor een elegante en minimalistische look gaat, kun je het beste gaan voor een enkele armband om één pols. Dit kan al voldoende zijn om een outfit net dié finishing touch te geven. Als je liever wat meer uit je comfort zone wilt stappen en graag nieuwe stijlen probeert, kun je er voor kiezen om meerdere armbanden met verschillende kleuren of patronen uit te proberen. Om het nog wat speelser te maken, kun je ook werken  met armbanden van diverse breedtes.

Zorg ervoor dat je armbanden van hetzelfde soort metaal zijn.

Wat we hierboven al duidelijk maakte, is dat het goed is om te experimenteren met je armbanden. Toch, moet je in sommige gevallen wel voorzichtig zijn met het stijlen van de armbanden. Al snel kom je in de verleiding om goud en zilver te combineren. Helaas, kan dit er juist eerder voor zorgen dat de armbanden rommelig er uit komen te zien. Probeer hier rekening mee te houden. De veiligste optie is om bij hetzelfde metaal te blijven.

Wees je bewust van de mouwlengte.

Als je een shirt met lange mouwen, zullen je polsen bedenkt zijn. Bespaar jezelf dan de moeite om armbanden te dragen. De armbanden zullen eerder in de weg zitten, dan dat ze een statement maken. Daarnaast, staat het ook vaak eleganter en chique als je polsen leeg zijn bij het dragen van een blouse of shirt met lange mouwen.  Less is more.

De all time favorite kralenarmbanden kunnen nooit kwaad! 

Als je polsen leeg zijn of enkel een horloge draagt, kan het een mooi statement maken om een kralenarmband om te doen. Dit brengt een kleurrijke en vrolijke uitstraling met zich mee. Kralenarmbanden heb je in alle kleuren en maten. Deze armband maakt jouw outfit helemaal af!

Een statement maken met je armband.

Houd je niet van veel armbanden om je pols? Maar wil je wel graag een statement maken en laten zien dat je een armband draagt? Ga dan voor één armband in een spectaculaire kleur. Ook kun je kiezen voor een mooie chique gouden of zilveren armband. Je kunt de armband zo opvallend maken als jij zelf wilt. Er zijn onwijs veel mogelijkheden in armbanden. De breedte, de kleuren, de patronen en het materiaal. Je kunt alles naar je eigen smaak maken. Extra tip: zorg ervoor dat je outfit basic is. Zo springt je armband er extra uit.

Terug naar blog